ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Στην Αθήνα ο Ουάρντα, έντονες φήμες για Παναθηναϊκό

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στην Αθήνα και τα σενάρια που τον θέλουν να συζητάει με τον Παναθηναϊκό φούντωσαν τις τελευταίες ώρες.

Στην Αθήνα ο Ουάρντα, έντονες φήμες για Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα τις τελευταίες ώρες. Και με δεδομένο πως τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν σενάρια γύρω από το όνομά του και τον Παναθηναϊκό και ένα ποστάρισμα του ίδιου με… τριφύλλι (των Σέλτικς), τα σενάρια τον θέλουν να είναι στην πρωτεύουσα προκειμένου να συζητήσει με τους πράσινους.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη που θέλουν τον Αιγύπτιο να έχει πάρει το ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα (μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο) και να έχει απευθείας επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Κάτι που φαίνεται να έχει επιχειρήσει ο ίδιος, μιας και είναι βασική του επιθυμία να αγωνιστεί για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται σε έξι μήνες και δε βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο στον Παναθηναϊκό, αν ο παίκτης τα βρει με το τριφύλλι, ωστόσο από πλευράς συλλόγου υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες και ενστάσεις. Που δεν έχουν να κάνουν με τη δεδομένη αγωνιστική του αξία, αλλά με τον χαρακτήρα του.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση, με το περιβάλλον του παίκτη αλλά και πηγές από τη Θεσσαλονίκη να μιλούν για προχωρημένη υπόθεση, που πάντως δεν επιβεβαιώνεται αυτή τη στιγμή από τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.