ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλυπτήρια: Η νέα φανέλα που θυμίζει 1984/85 με φόντο Λεωφόρο και Παναθηναϊκό Στάδιο! (pics)

Αποκαλύφθηκε η νέα πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Αποκαλυπτήρια: Η νέα φανέλα που θυμίζει 1984/85 με φόντο Λεωφόρο και Παναθηναϊκό Στάδιο! (pics)

Αποκαλύφθηκε η νέα πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Μετά την πρώτη εικόνα που έδωσε η πράσινη ΠΑΕ νωρίτερα, το μεσημέρι αποκάλυψε τη νέα πρώτη εμφάνιση, η οποία είναι πανέμορφη! Έχει, φυσικά, χρώμα πράσινο και κάθετες λεπτές ρίγες, θυμίζοντας τις εμφανίσεις στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Η… δεύτερη σημερινή στάση της νέας φανέλας έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και φυσικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με το μήνυμα της ΠΑΕ να είναι το εξής: Η πρώτη φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21 κάνει στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τα χρώματα της, ξυπνούν μνήμες της περιόδου 1984/85 και «ντύνουν» το πολιτιστικό σύμβολο της ελληνικής πρωτεύουσας. Φυσικά, η τελευταία στάση της φανέλας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ιστορική μας έδρα. Όπως ακριβώς, η μέρα κάθε Παναθηναϊκού έχει για το βράδυ έναν και μόνο προορισμό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Panathinaikos home shirt for 2020/21 season will make a stop at “Panathinaikon” stadium. The colors of the shirt, bring in mind 1984/85 season and cover again the cultural symbol of the Greek capital. Obviously, the last stop of our shirt couldn’t be elsewhere than in our historical ground. Exactly like every day of a Panathinaikos fan who has a one and only destination every evening! • Η πρώτη φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21 κάνει στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τα χρώματα της, ξυπνούν μνήμες της περιόδου 1984/85 και «ντύνουν» το πολιτιστικό σύμβολο της ελληνικής πρωτεύουσας. Φυσικά, η τελευταία στάση της φανέλας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την ιστορική μας έδρα. Όπως ακριβώς, η μέρα κάθε Παναθηναϊκού έχει για το βράδυ έναν και μόνο προορισμό! #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo #Kappa #Home #Kit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ