Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Σάικς – Ντεμπούτο στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελεί ο Κίφερ Σάικς μετά τη συμφωνία του με το «τριφύλλι». Μπαίνει άμεσα στην ομάδα και παίζει στο ντέρμπι των «αιωνίων» για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Τα τυπικά απομένουν για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ο Κίφερ Σάικς.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα γίνει παίκτης της ομάδας. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκ Τέλεκομ, που συμμετείχε στο final8 για το θεσμό του Champions League της Fiba.

Παρά το γεγονός πως ο σύλλογος της Τουρκίας αποχώρησε από την Ελλάδα, ο Σάικς παρέμεινε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

Έτσι μετά και την οριστική συμφωνία ο 26χρονος, θα προστεθεί στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα ως μια επιπλέον λύση στην περιφέρεια, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ξεμείνει από παίκτες μετά και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Πιερ Τζάκσον.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως θα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα σε ένα κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα.

Exit mobile version