Ποδόσφαιρο

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πογιάτος στους παίκτες

Με μήνυμα αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνο Μαυροκουκουλάκη στο Κορωπί.

Ο Ισπανός τεχνικός, ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει την πορεία του στον «πράσινο» πάγκο και στη συνέχεια μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και αποχώρησε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Ωστόσο δεν πραγματοποίησε εκείνος την τελευταία προπόνηση σαν κόουτς των «πρασίνων» και δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει όπως εκείνος θα ήθελε τους παίκτες του.

Όμως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού, έλαβαν ένα μήνυμα από τον Καταλανό προπονητή σε γκρουπ που έχουν δημιουργήσει σε γνωστή εφαρμογή στα social media.

Συγκεκριμένα ο Πογιάτος έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και για όλη την στήριξη, που μου δώσατε όλο αυτό τον καιρό, που ήμασταν μαζί. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας και ότι χρειαστείτε το έχετε το τηλέφωνό μου, θα είμαι στην διάθεσή σας. Δεν μπόρεσα να σας δω από κοντά και να σας τα πω, για αυτό σας χαιρετάω από εδώ. Καλή συνέχεια».

Μετά και από αυτή την επικοινωνία εμφανώς δυσαρεστημένος από την εξέλιξη και τη λύση της συνεργασίας με το «τριφύλλι», ο Πογιάτος αποσυνδέθηκε από το συγκεκριμένο γκρουπ και σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, αφού διευθετήσει ορισμένες λεπτομέρειες στην χώρα μας.

Exit mobile version