ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Έδιωξε την πίεση η ομάδα, αλλά θέλει συνέχεια»

Ο Παναθηναϊκός αποσυμπιέστηκε, αλλά θέλει διάρκεια, σύμφωνα με τον Διονύση Δεσύλλα.

Δεσύλλας: «Έδιωξε την πίεση η ομάδα, αλλά θέλει συνέχεια»

Ο Παναθηναϊκός αποσυμπιέστηκε, αλλά θέλει διάρκεια, σύμφωνα με τον Διονύση Δεσύλλα.

Η νίκη στη Λαμία θα απελευθερώσει τον πιεσμένο Παναθηναϊκό ψυχολογικά, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο στόχος ήταν το 3/3 μέχρι το ντέρμπι Ολυμπιακό. Το πρώτο βήμα έγινε, απομένουν άλλα δύο. Η νίκη στη Λαμία ήταν πολύ σημαντική κυρίως από άποψη ψυχολογίας, αλλά χρειάζεται συνέχεια στις νίκες. Η ομάδα ήταν πολύ πιεσμένη κι αυτός φαινόταν στο γήπεδο, μετά το 2-0 φάνηκε η αποσυμπίεση της ομάδας γιατί έφτασε κοντά σε άλλα 2-3 γκολ», ανέφερε.

Σχολιάζοντας την απόδοση παικτών που πρωταγωνίστησαν στον αγώνα, είπε: «Ο Καρλίτος έφτασε τα τέσσερα γκολ και είναι σημαντική επίδοση. Ο Σαβιέρ έκανε πολύ ουσιαστική εμφάνιση και ήταν καλός τακτικά. Πολύ σοβαρή εμφάνιση έκανε και ο Χατζηγιοβάνης, που απέφυγε τις υπερβολές και βοήθησε στα μαρκαρίσματα. Τον Βιγιαφάνιες θα τον δούμε περισσότερο στη συνέχεια, πιθανότατα στα πλάγια. Είναι παίκτης που προορίζεται για βασικός, αλλά θέλει χρόνο. Σημαντικό σημείο του ματς ήταν και το πέναλτι που έπιασε ο Διούδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ