Ποδόσφαιρο

Βοτανικός: Η αποκάλυψη για την ονοματοδοσία και τις εμπορικές χρήσεις εντός γηπέδου

Οπως έχει γίνει γνωστό σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει να έχει όλες τις εντός γηπέδου εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό, μεταξύ άλλων και την ονοματοδοσία.

Οπως έχει γίνει γνωστό σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει να έχει όλες τις εντός γηπέδου εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό.

Από εκεί και πέρα, θα συζητήσει με τον Δήμο Αθηναίων για τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλει την ετήσια ανταπόδοση και αν αυτή θα είναι μέσω ποσοστού από τις χρήσεις αυτές ή με κάποιο διαφορετικού τύπου “μίσθωμα”. Το πιθανότερο είναι να συμβεί το πρώτο. Να παραχωρήσει δηλαδή ένα μεγάλο ποσοστό ως ανταπόδοση.

Οπως έχει αποκαλυφθεί από το ρεπορτάζ στις 20/11, οι πράσινοι αποκτούν  τα δικαιώματα για τις χρήσεις εντός γηπέδου, μεταξύ των οποίων και την ονοματοδοσία (εκτός απροόπτου, αφού τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στις συζητήσεις για τις διμερείς συμφωνίες) η οποία όπως αποκαλύφθηκε θα είναι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.  Πρόκειται, φυσικά, για κάτι το σημαντικό, αφού μιλάμε για τεράστιο οικονομικό κέρδος, αν βρεθεί κάποια εταιρία που θα θελήσει να προχωρήσει σε αυτό το deal. Τα υπόλοιπα, εν καιρώ…

Ακούστε το ηχητικό και το σημείο στο 3′:16”

Exit mobile version