ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες μέρες του Ντρεοσί – Βλέπει αγώνες, αξιολογεί και σχεδιάζει

Ο Πιέρ Ντρεοσί προσπαθεί να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα. 

Οι πρώτες μέρες του Ντρεοσί - Βλέπει αγώνες, αξιολογεί και σχεδιάζει

Ο Πιέρ Ντρεοσί προσπαθεί να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής ανακοινώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ στις 24/11, έχοντας ένα ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες. Δεν είναι απλώς ένας τεχνικός διευθυντής, αλλά έχει το γενικό πρόσταγμα, τόσο στο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού, όσο και σε θέματα οργάνωσης και δομής της πράσινης ΠΑΕ. Είναι ο άνθρωπος που καλείται να μεταμορφώσει  προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς το κλαμπ και να το βάλει σε μια νέα διαφορετική εποχή.

Ερωτήσεις και βίντεο με τα παιχνίδια

Ο Ντρεοσί στις πρώτες του ημέρες στο τριφύλλι προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα. Από την πρώτη επαφή που του έγινε άρχισε να συγκεντρώσει στοιχεία για τον Παναθηναϊκό, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι πρέπει, πλέον, να γνωρίζει τα πάντα, γι αυτό και καθημερινά συλλέγει πληροφορίες. Ο Γάλλος ρωτάει τους πάντες για κάθε απορία που έχει, έχει, φυσικά, καθημερινή παρουσία στο Κορωπί, παρακολουθώντας τις προπονήσεις και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Λάζλο Μπόλονι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντρεοσί, επίσης, έχει προμηθευτεί υλικό από όλα τα ματς του Παναθηναϊκού, τα οποία και βλέπει, προκειμένου να έχει αναλυτική εικόνα από τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της ομάδας.

Αξιολόγηση σε όλα

Ο 61χρονος θέλει να κάνει, αρχικά, αξιολόγηση στα πάντα. Όχι μόνο στο έμψυχο δυναμικό του τριφυλλιού και στους ανθρώπους που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά σε κάθε επίπεδο στην πράσινη ΠΑΕ. Αυτός είναι και ένας από τους πρώτους του στόχους. Θέλει να δει πως δουλεύει το κλαμπ και να προχωρήσει σε ενδεχόμενες βελτιώσεις, όπως αυτός έχει στο μυαλό του το κομμάτι αυτό.

Πωλήσεις και μεταγραφές

Αφού πρώτα ο Γάλλος αξιολογήσει την κατάσταση και έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, θα σχεδιάσει μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι και φυσικά με τον Γιάννη Αλαφούζο τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ως στόχο την απόκτηση τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστών ίσως και τριών υπό προυποθέσεις. Επίσης, ο στόχος, αλλά και η επιθυμία της διοίκησης είναι να γίνουν πωλήσεις, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Τσάβι Ρόκα. Ο Ντρεοσί θα δουλέψει πολύ στο κομμάτι αυτό και δεν αποκλείεται στη λίστα αυτή να μπουν ονόματα – εκπλήξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.