ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η καλύτερη «πράσινη» χρονιά στο ράγκμπι!

Η επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου παρουσιάζει τις «χρυσές» χρονιές του κάθε τμήματος του Συλλόγου. Το ένδοξο 2020 για το τμήμα ράγκμπι του «τριφυλλιού».

Η καλύτερη «πράσινη» χρονιά στο ράγκμπι!

Ο «Σύλλογος Μεγάλος» είναι ο πιο εμβληματικός στην Ελλάδα με τεράστια ιστορία τα αθλήματα και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει σε αφιερωματική στήλη τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του κάθε «πράσινου» σπορ.

Οι πρώτοι αγώνες ράγκμπι στην Ελλάδα έγιναν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του ΄30 από Άγγλους, ενώ παρόμοιες αναμετρήσεις έγιναν και τη δεκαετία του ΄60.

Το άθλημα, ωστόσο, άργησε να έρθει στη χώρα και ο ΠΑΟ ίδρυσε τμήμα ράγκμπι στους άνδρες το 2013.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα χρόνο αργότερα «γεννήθηκε» το τμήμα ράγκμπι των γυναικών του ΠΑΟ, ενώ πιο σημαντική χρονιά και για τα δύο τμήματα θεωρείται το 2020. Τη χρονιά που διανύουμε οι άνδρες και οι γυναίκες πήραν δύο επίσημους τίτλους στο επίσημο τουρνουά της ΟΧΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...