Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Έχει μεγάλη διαφορά με Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός – Να έχει συνέχεια η νίκη στο ντέρμπι»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, τον εξαιρετικό Βιγιαφάνιες, την άνοδο πολλών παικτών, αλλά και τη συνέχεια.

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, τον εξαιρετικό Βιγιαφάνιες, την άνοδο πολλών παικτών, αλλά και τη συνέχεια.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας τη νίκη επί της ΑΕΚ.

«Ο Μαουρίσιο και ο Βιγιαφάνιες έχουν αλλάξει την εικόνα της ομάδας, μαζί φυσικά και με τον Αλεξανδρόπουλο. Ειδικά ο Αργεντινός δημιουργεί αλλά παθιάζεται κιόλας. Έχει κάνει μεγάλη διαφορά στον Παναθηναϊκό», ανέφερε, ενώ στάθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας από τον Λάζλο Μπόλονι.

«Ο Μπόλονι διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι και χτύπησε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του. Δίχως να παίζει… ταμπούρι, έλεγξε το ματς χωρίς να απειληθεί στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να είναι και στο 0-3, αλλά μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να διαχειριστεί το 0-2. Οι αλλαγές δεν του βγήκαν, ειδικά του Αγιούμπ που είναι μέσα σε όλες τις φάσεις της ΑΕΚ, αλλά το αποτέλεσμα ήρθε. Πέρα από την τακτική προετοιμασία όμως, ο Ρουμάνος είχε βάλει όλους τους παίκτες στην ψυχολογία για να κερδίσουν όλες τις προηγούμενες μέρες. Υπήρχε στην ομάδα ένα κλίμα ‘πάμε να τους φάμε’».

Έχει κάνει μεγάλη διαφορά ο Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό» | ΣΠΟΡ FM 94,6">

Exit mobile version