ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση για το μέλλον Μπουζούκη – Εμμανουηλίδη

Ο Πιέρ Ντρεοσί θα έχει τις επόμενες μέρες συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με σκοπό να συζητηθεί το μέλλον των δυο ποδοσφαιριστών.

Συνάντηση για το μέλλον Μπουζούκη - Εμμανουηλίδη

Ο Πιέρ Ντρεοσί θα έχει τις επόμενες μέρες συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με σκοπό να συζητηθεί το μέλλον των δυο ποδοσφαιριστών.

Οπως σας αναφέραμε στο panathinaikos24.gr, οι πράσινοι κάνουν σκέψεις για δαεισμό των νεαρών, οι οποίοι δε φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή στις πρώτες επιλογές. Επειδή, όμως, πρόκειται για παίκτες που υπολογίζεται για το μέλλον, ο Παναθηναϊκός δε θέλει να τους αφήσει, αλλά υπάρχει το σενάριο ενδεχόμενου δανεισμού, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο των δυο παικτών και τον Πιέρ Ντρεοσί. Ραντεβού που έχει ζητηθεί από τον ατζέντη των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να συζητηθεί η επόμενη μέρα και αν οι νεαροί υπολογίζονται.  Εκεί θα συζητηθεί το θέμα και θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. Αν ο Μπουζούκης δεν έχει ένα ρόλο πίσω από τον Βιγιαφάνιες, τότε θα ήταν προτιμότερο να δοθεί κάπου για να παίζει, ενώ για τον Εμμανουηλίδη θα γίνει, επίσης, κουβέντα για το αν υπάρχει πρόθεση να παίρνει λεπτά συμμετοχής ή να δοθεί κάπου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πιθανότητες να προχωρήσει το τριφύλλι σε δανεισμό των ποδοσφαιριστών είναι αρκετές, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το ραντεβού των δυο πλευρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.