ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τροπαιούχοι κυπέλλου Χριστουγέννων

Ο τρανός Παναθηναϊκός σημείωσε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία όπου γιορτάστηκε δεόντως από τους οπαδούς του , σαν σήμερα το 1949 και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

Τροπαιούχοι κυπέλλου Χριστουγέννων

Αν και οι «πράσινοι» δεν είχαν κατορθώσει να κλείσουν ακόμα τις πληγές τους από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο εντούτοις ικανοποίησαν τους «αιώνια πιστούς» και τους έδωσαν λίγη χαρά.

Αναλυτικότερα οι «τριφυλλοφόροι» είχαν επικρατήσει της ΑΕΚ με 3-1 και κατάφεραν να νικήσουν σαν σήμερα τον Ολυμπιακό στον «τελικό» με 3-2.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιόζεφ Στραντ είχε δημιουργήσει ένα σπουδαίο σύνολο όπου κατέκτησε το κύπελλο Χριστουγέννων και στη συνέχεια ο «σύλλογος μεγάλος» αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Η συγκεκριμένη επιτυχία γιορτάστηκε έξαλλα από τα «παιδιά της Λεωφόρου» όπου ξεχύθηκαν στους δρόμους και ο χρόνος είχε μπει με τον καλύτερο τρόπο.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι «πράσινοι» άσοι που τίμησαν το «τριφύλλι» εκείνη τη σεζόν ήταν οι εξής ποδοσφαιριστές:Νικολόπουλος, Σίμος, Βιτάλης, Σταφυλλίδης, Χιονίδης, Φυλακτός, Γ.Παπαντωνίου, Διαλετής, Κυριαζόπουλος, Γαζής, Νικολαΐδης, Α.Παπαντωνίου, Πετσανάς, Μπαλάσκας, Τσιτούρας, Σαλεμής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.