ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Νιασέ – Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ντρεοσί

Ο Σείκχ Νιασέ είναι ο εκλεκτός του Πιέρ Ντρεοσί για τον Παναθηναϊκό, όπως επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Νιασέ - Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ντρεοσί

Νωρίτερα η «L’ Equipe» με δημοσίευμα της αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσει με τη Λιλ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες του Σείκχ Νιασέ.

Το δημοσίευμα επιβεβαιώνεται πλήρως από το «πράσινο» στρατόπεδο και όπως όλα δείχνουν, ο Ντρεοσί δούλεψε μεθοδικά και φέρνει στην Ελλάδα τον 21χρονο διεθνή Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα ο Νιασέ είναι προϊόν των ακαδημιών της Λιλ, ωστόσο τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα μπορέσει να κάνει στον Παναθηναϊκό εκμεταλλευόμενος το χρονικό διάστημα που θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό των «πρασίνων».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει ύψος 1,88μ. και μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ αλλά και ως στόπερ. Στη συμφωνία δεν θα υπάρξει οψιόν αγοράς δείγμα που δείχνει πόσο πολύ τον πιστεύουν στη Λιλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.