ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παίρνει Νιασέ ο Παναθηναϊκός για έξι μήνες από τη Λιλ»!

Δημοσίευμα της «L' Equipe» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Σεΐκχ Νιασέ της Λίλ με τη μορφή δανεισμού, για τους επόμενους 6 μήνες.

«Παίρνει Νιασέ ο Παναθηναϊκός για έξι μήνες από τη Λιλ»!

Τον 21χρονο Σείκχ Νιασέ που αγωνίζεται στη Λιλ στέλνει στον Παναθηναϊκό δημοσίευμα προερχόμενο από τη Γαλλία.

Όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ της Κυριακής, ο Πιερ Ντρεοσί έψαχνε για τον Παναθηναϊκό παίκτη που να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το εξωτερικό, ο παίκτης αυτός είναι ο νεαρός Νιασέ που αγωνίζεται στην ομάδα της Λιλ.

Στο δημοσίευμα της η «L’ Equipe», επισημαίνει πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού χωρίς οψιόν αγοράς για τους επόμενους έξι μήνες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.494 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νιασέ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, είναι προϊόν των ακαδημιών της Λιλ και τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα.

Έχει ύψος 1,88μ. και μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ αλλά και ως στόπερ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Έχοντας παίξει μόνο μία φορά με την Λιλ κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League, ο Σικ Νιασέ ψάχνει ομάδα για μα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.