ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαύρη μαγεία και σημαντικό διπλό στο Περιστέρι!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα του Ατρόμητου με χρυσό σκόρερ τον Σανκαρέ (2-3), μετά από εκπληκτική ενέργεια του Ενγκμπακοτό. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Νίας.

Μαύρη μαγεία και σημαντικό διπλό στο Περιστέρι!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα του Ατρόμητου με χρυσό σκόρερ τον Σανκαρέ (2-3), μετά από εκπληκτική ενέργεια του Ενγκμπακοτό. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νίας.

Ο Λάζλο Μπόλονι έριξε στο παιχνίδι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και αυτοί ουσιαστικά έκαναν την διαφορά και χάρισαν τη νίκη στην ομάδα.

Το ματς Η υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη και η καρφωτή κεφαλιά του Βέλεθ έφερε το τριφύλλι μπροστά στο σκορ στο 10’ (0-1), με τον Ατρόμητο να αναγκάζεται να πάρει περισσότερα ρίσκα στο παιχνίδι του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύονταν να κρατήσει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και ειδικά μετά την αναγκαστική αλλαγή του Σένλεφελντ λόγω διάσεισης στο ημίωρο, τα μετόπισθεν των πράσινων έκαναν… νερά, παρότι οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Διούδη σε ροή αγώνα.

Κατάφεραν ωστόσο να εκμεταλλευτούν με τη σειρά τους μία στατική φάση και ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα των ημιχρόνων με κεφαλιά του Γούτα (45+1’) από εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ (1-1).

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με απόλυτη ισορροπία στην κατοχή της μπάλας (50%-50%) και τον Ατρόμητο να έχει οριακά περισσότερες τελικές προς την εστία (τρεις έναντι δύο του Παναθηναϊκού).

O Παναθηναϊκός στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ευτύχησε να προηγηθεί με τον Καρλίτος,μετά από λάθος του Γιαννιώτη. Δύο λεπτά μετά ο Κωτσόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, αλλά το διαγώνιο τελείωμά του ήταν αδύναμο, ωστόσο στο 57ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είδαν ακόμη έναν αντίπαλό τους να φεύγει στην πλάτη τους. Ήταν ο Αγκάγιεφ, ο οποίος όντας ολομόναχος και μετά την εξαιρετική σέντρα του Γκάλο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Διούδη να βγάλει την καρφωτή του κεφαλιά (2-2).

Το ματς ξεκινούσε και πάλι από την αρχή, με τους δύο προπονητές να κάνουν τις κινήσεις τους από τον πάγκο. Οι Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό έκαναν και αυτοί ντεμπούτο για τους «πράσινους», με τους Εντομβόνγι, Ούμπιδες, Στρούγγη να μπαίνουν με τη σειρά τους από την πλευρά του Ατρομήτου. Ο ρυθμός είχε αρχίσει να χαλάει και να πέφτει, τα λεπτά περνούσαν και είχαμε μπει στην τελική ευθεία του αγώνα. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» ξανά (84′) και μάλιστα με τα δύο από τα τρία μεταγραφικά του αποκτήματα. Ο Διούδης έκανε την βαθιά μπαλιά στη γραμμή του πλαγίου, ο Ενγκμπακοτό τρομερή ατομική ενέργεια και παράλληλο γύρισμα μισό γκολ στον Σανκαρέ, ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε στο δεξί δοκάρι αλλά για καλή του τύχη η μπάλα βρήκε ξανά σε αυτόν και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2 που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.