ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ

Από την δωδεκάτη θέση, μια ανάσα από την δεύτερη: Το εκπληκτικό ντεμαράζ με τον Μπόλονι (vids)

Το Panathninaikos24.gr αναλύει το πως ο Παναθηναϊκός από εκεί που βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας έχει φτάσει στο σημείο να βρίσκεται μία ανάσα από την δεύτερη θέση.

Από την δωδεκάτη θέση, μια ανάσα από την δεύτερη: Το εκπληκτικό ντεμαράζ με τον Μπόλονι (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει στροφή 180 μοιρών με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέλαβε το τριφύλλι στην 12η θέση του πρωταθλήματος και 17 αγώνες μετά οι πράσινοι βρίσκονται στην 4η έχοντας μαζέψει 36 συνολικά βαθμούς.

Βασικός υπαίτιος φυσικά είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, ο Λάζλο Μπόλονι. Από την παρουσίαση του έθεσε ως στόχο τα αποτελέσματα και περίπου 4 μήνες μετά τον έχει πετύχει.

Οι πράσινοι μπορεί να μην παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο, αλλά οι βαθμοί δεν σταματούν να μπαίνουν στο σακούλι. Όπως σας αναφέραμε πιο πάνω, με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο το τριφύλλι έχει πάρει 36 βαθμούς. Μέσα στο 2021 οι πράσινοι έχουν κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ, καθώς μετρούν 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, με την λέξη ήττα να είναι άγνωστη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπόλονι είναι λάτρης της πειθαρχίας, πράγμα που κατέστησε σαφές από την πρώτη κιόλας στιγμή που πέρασε την πόρτα του «Γ. Καλαφάτης». Ο τρόπος που πολλές φορές επιβάλλεται στους παίκτες του προκαλεί την αντίδραση τους, καθώς στην προ Μπόλονι εποχή ο Παναθηναϊκός ήταν… παιδική χαρά. Οι παίκτες έκαναν ότι ήθελαν και δεν υπήρχε καμία πειθαρχία.

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον Ρουμάνο για την συμπεριφορά του, αλλά η απάντηση του έρχεται στο γήγπεδο, με τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας και τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει στηριχτεί στην αμυντική του λειτουργία και σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του Διούδη έχει καταφέρει να έχει δεχτεί 14 τέρματα, επίδοση που τον κατατάσσει στην 3η θέση της σχετικής κατηγορίας. Επιθετικά, μπορεί να μην πετάει φωτιές αλλά όσες καταφέρνει να σκοράρει, παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Πειθαρχία, αμυντική λειτουργία και επιθετική ευστοχία έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό να μεταλλαχθεί και να βλέπει να πλησιάζει όλο και πιο πολύ η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Το τριφύλλι μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν και μένει να δούμε κατά πόσο θα συνεχιστεί αυτή η πορεία. Όπως και να έχει πάντως αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει έτσι η πορεία του Λάζλο Μπόλονι στον πράσινο πάγκο θα κριθεί κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, αν σκεφτεί κανείς τι παρέλαβε από τους Πογιάτος- Ρόκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.