ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μήνυμα της Εφές στον Παναθηναϊκό (Pic)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο επίκεντρο με τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού, με την Αναντολού Εφές να στέλνει ευχές για ταχεία ανάρρωση σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Το μήνυμα της Εφές στον Παναθηναϊκό (Pic)

Τα απανωτά χτυπήματα του κορωνοϊού, έχουν βγάλει off τον Παναθηναϊκό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Οι «πράσινοι» έχουν δέκα θετικά κρούσματα σε παίκτες και τεχνικό τιμ και βρίσκονται σε αυστηρή επιτήρηση.

Ωστόσο οι ομάδες που απαρτίζουν την διοργάνωση της Ευρωλίγκας, στέλνουν τις δικές τους ευχές για ταχεία ανάρρωση στο «πράσινο» επιτελείο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτη ήταν η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου θυμίζουμε ήταν και η προσεχής αντίπαλος των «πράσινων».

Μετά την ομάδα της Ρωσίας, αντίστοιχο μήνυμα έλαβε το «τριφύλλι» και από την Αναντολού Εφές, με τους Τούρκους να στέλνουν ευχές και περαστικά μέσα από το twitter.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.