ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αστεία προπαγάνδα θα είναι απλώς μια γραφικότητα

Είναι φοβερή η προσπάθεια αρκετών να υποβαθμίσουν τη νίκη του Παναθηναϊκού με… ευφυολογήματα του τύπου «πανηγυρίζουν σαν τρελοί μια νίκη στη σεζόν». Γιατί τόσο άγχος άραγε;

Η αστεία προπαγάνδα θα είναι απλώς μια γραφικότητα

Είναι φοβερή η προσπάθεια αρκετών να υποβαθμίσουν τη νίκη του Παναθηναϊκού με… ευφυολογήματα του τύπου «πανηγυρίζουν σαν τρελοί μια νίκη στη σεζόν». Γιατί τόσο άγχος άραγε;

Σε ένα ντέρμπι αιωνίων, ο νικητής πάντα πανηγυρίζει, πάντα χαίρεται για το αποτέλεσμα. Νόμος. Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό χθες ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», με φοβερό πλάνο και κατάθεση ψυχής, πήραν αυτό που ήθελαν, επικράτησαν 2-1 των «ερυθρόλευκων», το πανηγύρισαν και από σήμερα… η δουλειά συνεχίζεται.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε πως δουλεύει ο προπαγανδιστικός μηχανισμός από χθες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πανηγυρίζουν σαν τρελοί, λες και πήραν Τσάμπιονς Λιγκ. Πανηγυρίζουν για ένα ματς», λένε αυτοί που υπηρετούν την ερυθρόλευκη γραμμή. Ας τους πει, όμως, κάποιος ότι εκτίθενται. Διότι ούτε κάτι τέτοιο συνέβη, ούτε βγήκε κανείς από τον Παναθηναϊκό να σηκώσει τους τόνους και να μιλήσει για… τελικούς και άλλα ωραία αστεία. Ηταν μια νίκη, σημαντική, μεγάλη, επί του αιωνίου αντιπάλου. Μια νίκη με μεγάλη προσπάθεια, δίχως προκλήσεις, δίχως παρατράγουδα, δίχως το παραμικρό. Καθαρή και… ποδοσφαιρική. Τελεία σε αυτό. Πάμε παρακάτω…

«Ναι, αλλά εμείς είχαμε τόσες ευκαιρίες. Κυριαρχήσαμε», προσθέτουν αυτοί οι οποίοι δεν… πειράχτηκαν από τη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά από χθες έχουν τρελαθεί στα κείμενα και τις αναρτήσεις σε instagram. Μάλιστα.

Πρώτον, κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ευκαιρίες. Δεύτερον, στο Καραϊσκάκη όταν ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο έχανε τα… άχαστα, τότε όλοι μιλούσαν για την «καρδιά» του Ολυμπιακού που πήρε τη νίκη κόντρα σε απουσίες. Το δεχθήκαμε, διότι πολύ απλά η νίκη μετράει στο ντέρμπι. Αλλά δεν μπορεί τότε τα πράγματα να ήταν «έτσι» και τώρα… «γιουβέτσι». Αποφασίστε, διότι πλέον δεν πείθετε κανέναν.

Εν κατακλείδι…

Καλά έκανε και το πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Νίκη σε ντέρμπι πήρε απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο. Έπαιξε, κέρδισε, δε σήκωσε ποτέ τους τόνους, δε… μάσησε από όλα όσα ακούγονταν όλη την εβδομάδα μετά και το ματς Κυπέλλου που αναβλήθηκε. Παρέμεινε προσηλωμένος στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε τις απαντήσεις του στο γήπεδο. Πάει αυτό, πέρασε. Υπάρχει συνέχεια και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι στην ομάδα. Δίχως πολλά λόγια, δίχως τυμπανοκρουσίες, δίχως… μηχανισμούς να δουλεύουν.

Εμείς απλώς να ενημερώσουμε: Δε χρειάζεται να ανησυχούν ή να φοβούνται κάποιοι. Υπάρχει δρόμος για την επιστροφή του Παναθηναϊκού. Αλλά όταν θα επιστρέψει να θυμούνται ότι οι προπαγάνδες, οι χυδαιολογίες και τα παιδικά επιχειρήματα, δε θα έχουν σβηστεί. Και όλα αυτά θα είναι απλώς μια γραφικότηττα και τίποτε άλλο. Καλή συνέχεια σε όλους…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.