ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η απάντηση του Ολυμπιακού μετά την τιμωρία-σκάνδαλο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η νέα απόφαση- ντροπή των εξυγιαντών να τιμωρήσουν τον εθνικό στιχουργό δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει δυναμική στιχουργική απάντηση.

Η απάντηση του Ολυμπιακού μετά την τιμωρία-σκάνδαλο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι μεγάλες ομάδες κι οι ακόμα μεγαλύτερες καλλιτεχνικές προσωπικότητες φίλοι μου στα δύσκολα φαίνονται. Πολλοί ήταν κι εκείνοι που διαβάζοντας την είδηση για τη δεύτερη σύλληψη προέδρου της Μπαρτσελόνα μετά τον Λαπόρτα (Μπαρτομέου) ανησύχησαν ότι οι Καταλανοί μπορεί και να σπάσουν το ιστορικό ρεκόρ του Ολυμπιακού (ο αριθμός των προέδρων του που κατηγορήθηκαν Α-Δ-Ι-Κ-Α είναι λίγο μεγαλύτερος απ’ τις συνολικές νίκες της Ανθής Σαλαγκούδη 3 μήνες στο Survivor).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.