Μηχανή του χρόνου

Όταν ο Γιούρκας «συστήθηκε» στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! (Vid)

Σαν σήμερα στις 7 Μαρτίου του 2001, ο 19χρονος τότε Γιούρκας Σεϊταρίδης, θα απαντήσει στο περίφημο ερώτημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, «Who is Giourkas?»!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ, στις 7/3/01, για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς άνευ διακυβεύματος, αφού οι «πράσινοι» είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μοιραία λοιπόν, η κουβέντα επικεντρώθηκε χάρις στον Σερ Άλεξ, ο οποίος ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη μέρα για τον πιτσιρικά που θα έπαιζε στη δεξιά πλευρά των «πράσινων», απάντησε και εκείνος με ερώτηση… «Who is Giourkas?», αναφώνησε ο Σκωτσέζος τεχνικός, με τον Γιούρκα να του… απαντά το επόμενο βράδυ με μια απίστευτη γκολάρα!

Για όσους δε θυμούνται, ο Σεϊταρίδης στο 24΄του αγώνα και αφού μοίρασε σακούλες… στον Σιλβέστρ, ο Γάλλος τον έριξε κάτω με μια κλοτσιά αφού αδυνατούσε να τον κόψει. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντουάϊτ Γιορκ έδιωξε με το κεφάλι, η μπάλα έφτασε στο πεδίο του Γιούρκα, εκείνος στόπαρε και αμέσως εκτέλεσε νικώντας τον Φαμπιάν Μπαρτέζ, «γράφοντας» το 1-0.

Παναθηναϊκός (Αποστολάκης): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Ολιβάρες, Χένρικσεν, Γκούμας, Φύσσας, Μπασινάς (85′ Φλίπσεν), Καραγκούνης, Μπόατενγκ, Βλάοβιτς (59′ Γκαλέτο), Λυμπερόπουλος (66′ Βαζέχα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Μπαρτέζ, Γκάρι Νέβιλ, Σταμ, Μπράουν, Σιλβέστρ (64′ Τσάντγουικ), Φιλ Νέβιλ (78′ Σέριγχαμ), Σκόουλς, Ρόι Κιν, Μπέκαμ, Άντι Κόουλ (78′ Σόλσκιερ), Γιορκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version