Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός (15:30 - EΡΤ3, Panathinaikos24.gr)

Παναθηναϊκός: Ξεχνάει την Ευρωλίγκα και αναζητά ρυθμό κόντρα στον Κολοσσό

Στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα (15:30 - EΡΤ3, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός που αναζητά αγωνιστικό ρυθμό, αφήνοντας παράλληλα στο παρελθόν τη Ευρωλίγκα και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό αγωνίζεται σήμερα (15:30 – EΡΤ3, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός που αναζητά αγωνιστικό ρυθμό, αφήνοντας παράλληλα στο παρελθόν τη Ευρωλίγκα και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στο νησί ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες, καθώς ο Όντετ Κάτας άφησε στην Αθήνα τους Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μαντζούκα, Καλαϊτζάκη και Βουγιούκα, ωστόσο οι «πράσινοι» θα έχουν μια επιστροφή, αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον τραυματισμό που είχε.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να αποκτούν ρυθμό και να ανεβάσουν την απόδοσή τους για τη συνέχεια των υποχρεώσεων σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο γηπεδούχος Κολοσσός, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή της ομάδας να θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απέναντι στον ισχυρό Παναθηναϊκό.

Exit mobile version