Ποδόσφαιρο

Προκλήσεις και απαράδεκτες εκφράσεις από Παπαδόπουλο- Παρ’ ολίγον σύρραξη στα αποδυτήρια (vid)

Παραλίγο σύρραξη στα αποδυτήρια όταν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος μετά τα όσα χυδαία έκανε πήγε για να... βάλει τέλος στην παρεξήγηση.

Παραλίγο σύρραξη στα αποδυτήρια όταν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος μετά τα όσα χυδαία έκανε πήγε για να… βάλει τέλος στην παρεξήγηση.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν, για μια ακόμη φορά, εριστικός στη συμπεριφορά του, με απαράδεκτες εφράσεις. Αρχικά, όταν ο Σωκράτης Διούδης ήταν τραυματίας στη φάση με τον Ιγκλέσιας, ο Παπαδόπουλος του έλεγε “σήκω πάνω ρε, μη σου δώσω καμία” και άλλα… χυδαία και απαράδεκτα προς τον συνάδελφό του.

Στη συνέχεια, όταν έβαλε το γκολ της ισοπαλίας για τον Αστέρα έβριζε με φράσεις όπως “πο@#$ες” και “σας γ@#$ω”. Λέξεις που τις έχει δείξει ο τηλεοπτικός φακός, προτού οι συμπαίκτες του πέσουν πάνω του στους παηγυρισμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παπαδόπουλος πήγε στα αποδυτήρια, δήθεν για να βάλει τέλος στην παρεξήγηση. Ποια παρεξήγηση; Αυτή που δημιούργησε ο ίδιος με την απαράδεκτη και μη ποδοσφαιρική συμπεριφορά του; Ο Σωκράτης Διούδης και οι υπόλοιποι δεν τον δέχθηκαν στα αποδυτήρια και παρά λίγο να δημιουργηθεί σύρραξη, όταν άναψαν ξανά τα αίματα.

Exit mobile version