Ερασιτέχνης

Βοτανικός: Μέχρι το τέλος Μαΐου στα χέρια του Ερασιτέχνη οι προμελέτες, οδηγία για κλειστό 3.000 θέσεων

Την υπόσχεση ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχουν παραδοθεί οι προμελέτες έδωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΠ Ελαιώνα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα δόθηκε οδηγία για κλειστό 3.000 θέσεων, όπως αναφέρει δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δημοσίευμα της η «Livesport», στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μεταξύ των τραπεζών της ΑΕΠ Ελαιώνα και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάποια πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τέλος Μαΐου θα έχουν στα χέρια τους τις προμελέτες για τις εγκαταστάσεις στον Βοτανικό.

Παράλληλα, οι άνθρωποι των τραπεζών ξεκαθάρισαν ότι έχει δοθεί η οδηγία στα μελετητικά γραφεία να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες με σκοπό να έχει ο Α.Ο κλειστό 3.000 θέσεων, όπως επιθυμεί.

Επίσης πρέπει να επισημανθεί, πως από την πλευρά των τραπεζών, υπάρχει η αίσθηση πως θα καλυφθούν όλες οι επιθυμίες που έχει εκφράσει η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και θα υπάρξει πλήρης παρουσίαση του πλάνου στην Γενική Συνέλευση, όπου και θα κριθεί το project.

Exit mobile version