ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στο «τριφύλλι» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έφτασε σε συμφωνία με την 28χρονη Κύπρια ακραία, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από δέκα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στο «τριφύλλι» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για να ισχυροποιήσει την ομάδα βόλεϊ γυναικών και μετά την Μάρετ Γκροθούες που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν, έφτασε σε συμφωνία για την επιστροφή της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στην ομάδα μετά από δέκα χρόνια.

Η 28χρονη Κύπρια αθλήτρια, που αγωνίζεται ως ακραία, θα αποτελέσει ένα ακόμα «χτύπημα» της διοίκησης, που έχει βάλει σκοπό η ομάδα της νέας σεζόν να είναι πολύ ισχυρή, ώστε να επιστρέψει στους τίτλους.

Στον Παναθηναϊκό η Κωνσταντίνου αγωνίστηκε τη σεζόν 11-12, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, όπου και έπαιξε για τέσσερα χρόνια και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας και 4 κύπελλα. Στο βιογραφικό της επίσης έχει 1 κύπελλο και 1 σούπερ καπ με τη φανέλα της ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ στην Ελλάδα πέρα από τους ερυθρόλευκους, έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή Κηφισιάς, Γ.Σ Ηλιούπολης και Θέτιδα Βούλας.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε και με το beach volley. Με τη Μαριώτα Αγγελοπούλου έχουν φτιάξει ένα αχώριστο δίδυμο, που έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες τόσο στον ελληνοκυπριακό, όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Δύο από τις πολλές διακρίσεις τους είναι το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 Μικρών Κρατών το 2011 στο Τελ Αβίβ και το Ασημένιο Μετάλλιο στους 17ους Αγώνες Μικρών Κρατών το 2017 στο Σαν Μαρίνο σε επίπεδο πλέον Γυναικών.

Και στις δύο διοργανώσεις το δίδυμο Μ-Μ, όπως πλέον αποκαλείτο, αντιπροσώπευε την ομάδα της Κύπρου. Το Καλοκαίρι του 2018 με συμπαίκτρια την Ζώγια Κωνσταντοπούλου φτάνει στο Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζώνης Μικρών Κρατών στη Βαντούζ του Λιχτενστάιν.

Τον Αύγουστο του 2019 επανεμφανίζεται το δίδυμο Μ-Μ, Μανωλίνα Κωνσταντίνου – Μαριώτα Αγγελοπούλου, και αφού κατακτά το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Άμμου ενώ λίγο αργότερα κατέκτησαν και το Ασημένιο Μετάλλιο στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.