Παναθηναϊκός για Τσάτσιτς: «Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς» (Vid)

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα επέλεξε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να αποχαιρετήσει τον Βόγιν Τσάτσιτς που αποχωρεί από το τριφύλλι» ύστερα από 1,5 χρόνο.

05.05.2021 | 12:10

Ο Βόγιν Τσάτσιτς δεν θα συνεχίσει να φορά την «πράσινη» φανέλα του Παναθηναϊκού και ύστερα από 1,5 χρόνο αποχωρεί από το «τριφύλλι» με δύο τίτλους στο βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα ο Μαυροβούνιος διεθνής άσος, ήρθε στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη του 2020, μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το αποτέλεσμα ήταν να τα πάει περίφημα, να μπει στις καρδιές των «πράσινων» οπαδών και να κατακτήσει με το «τριφύλλι» αρχικά το Λιγκ Καπ και στη συνέχεια το πρωτάθλημα Ελλάδας τη σεζόν 2019-2020.

Ο Μαυροβούνιος μέσα από τα social media, αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της, ενώ σήμερα ήταν η σειρά του Ερασιτέχνη, που με επίσημη ανακοίνωσή του, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Μαυροβούνιος άσος ήρθε και βοήθησε σημαντικά τον Σύλλογο ώστε να επιστρέψει στους τίτλους και ήταν από τους θεμέλιους  λίθους στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικές μορφές ξένων αθλητών που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον Σύλλογο και κέρδισε τη συμπάθεια όλων.

«Βόγιν είσαι ένας από εμάς, μια φορά Παναθηναϊκός-πάντα Παναθηναϊκός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PANATHINAIKOS24.GR | Copyright © 2013-2020
REDESIGN BY WHISKEY