Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Στον Παναθηναϊκό βρήκα τον εαυτό μου – Θεαματική πόλη η Αθήνα για να ζεις»

Για το διάστημα που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και ζει στην Αθήνα, μίλησε ο Χουάνκαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Ισπανίας.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ που αν και δεν ξεκίνησε καλά την πορεία του στο «τριφύλλι», στη συνέχεια άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του και πλέον αποτελεί μια σταθερή λύση για τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ισπανός μπακ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Ισπανίας και αναφέρθηκε για την ζωή στην Ελλάδα, την παρουσία του στο «τριφύλλι», ενώ γνωστοποίησε και τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τη Μάλαγα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάνκαρ:

«Είναι ωραία στην Αθήνα, αποτελεί μία θεαματική πόλη και αξίζει κάποιος να τη ζήσει. Στον Παναθηναϊκό έχω βρει τον εαυτό μου και μου αρέσει. Επιθυμία μου ωστόσο είναι πάντα να έρχομαι και να επισκέπτομαι τη Μάλαγα. Θα έρθω και φέτος το καλοκαίρι για δέκα ημέρες».

Για τη Μάλαγα: «Ήταν δύσκολο, εκείνη την εποχή ήταν μια ανυπόφορη κατάσταση για τον σύλλογο. Ο Χοσέ Μαρία έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση για μια ομάδα που με έκανε τόσο χαρούμενο και μου έδωσε τόσα πολλά πράγματα. Δεν είμαι έτσι εγώ.

Έπρεπε να μειώσω το συμβόλαιό μου κατά 90% και έπρεπε να κοιτάξω το μέλλον της οικογένειάς μου. Δεν φταίω για την κατάσταση, έχω δώσει τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και δεν μπόρεσα να χαμηλώσω το συμβόλαιό μου λόγω κακής διαχείρισης. Πέρασα πολλά εκείνη την περίοδο, με πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχω να θυμάμαι και πολλά καλά και πάντα ήμουν ειλικρινής με ένα σύλλογο που μου έδωσε τόση ευτυχία».

Exit mobile version