ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Κρούση» του Παναθηναϊκού για Ρίβερς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, οι «πράσινοι» επιθυμούν την επιστροφή του Κέι Σι Ρίβερς μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Κρούση» του Παναθηναϊκού για Ρίβερς!

Στα «πράσινα» θέλουν να ντύσουν ξανά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον Κέι Σι Ρίβερς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Panathinaikos24.gr.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Ζενίτ, ωστόσο οι Ρώσοι σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, λόγω έλλειψης λύσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νέντοβιτς δεν πρόκειται να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το επίπεδο ετοιμότητας του Τι Τζέι Μπρέι. Ο Αμερικανός γκαρντ, υπέστη κάταγμα στο χέρι και ακόμα δεν έχει επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην κίνηση αυτή, σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι πολύ καλές σχέσεις τόσο του Μάνου Παπαδόπουλου όσο και του Τσάβι Πασκουάλ με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός μένει να μιλήσει και με τον Ρίβερς, με την έκβαση της υπόθεσης κανείς να μην μπορεί να την προβλέψει. Ο Ρίβερς φόρεσε την «πράσινη» φανέλα με «τριφύλλι από το 2016 έως το 2018, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=KR8wmPnWg98

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...