Μηχανή του χρόνου

Πάτησε τον Ολυμπιακό και το σήκωσε! (Vid, Pics)

Ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα το 2004 έκανε πλάκα στον Ολυμπιακό, επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Σαν σήμερα, στις 8/5 του 2004, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό κυπέλλου της Νέας Σμύρνης. Η ομάδα του Γιτζάκ Σουμ, αποκτά προβάδισμα με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου νωρίς-νωρίς.

Το τριφύλλι στη συνέχεια έκανε ότι ήθελε τον Ολυμπιακό και μάλιστα το σκορ μέχρι το 30΄ θα μπορούσε να είναι 3-0. Παράλληλα, η τραγική διαιτησία επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να τελειώσουν το ματς με 11 παίκτες ενώ με βάση αυτά που είχαν κάνει θα έπρεπε να παίζουν με εννιά.

Ο Ζιοβάνι ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μιχάλης Κωνσταντίνου με δύο παλικαρίσια γκολ, διαμόρφωσε το 3-1 και χάρισε το κύπελλο στο “τριφύλλι”. Η συνέχεια της σεζόν, εξίσου μαγική, καθώς ήρθε και το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Μόρις, Χένρικσεν, Γκούμας, Μπασινάς, Μινχ, Μικάελσεν (78′ Ζουτάουτας), Κωνσταντίνου, Γκονζάλες (90′ Βύντρα), Παπαδόπουλος (69΄Σαπάνης)

Ολυμπιακός: Γιάννου, Πάντος, Βενετίδης, Βάλλας (22′ Μαυρογενίδης), Ανατολάκης, Στολτίδης, Καρεμπέ, Γεωργάτος (15′ Χούτος, 53′ Κούζμπα), Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version