ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Μπρέι – Δεν πάει για μεταγραφή το «τριφύλλι»

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μεταγραφή, καθώς ο Τι Τζέι Μπρέι επιστρέφει έτοιμος από τον τραυματισμό του.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Μπρέι - Δεν πάει για μεταγραφή το «τριφύλλι»

Μετά την κατάκτηση του πρώτου εγχώριου τίτλου σε μια αρκετά περίεργη από κάθε άποψη σεζόν, ο Παναθηναϊκός βάζει πλώρη για να διατηρήσει τα κεκτημένα του πρωταθλήματος.

Για το συγκρότημα του Όντετ Κάτας, αλλά και την «πράσινη» διοίκηση, η κατάκτηση της Basket League αποτελεί το νούμερο ένα στόχο και από σήμερα στο «τριφύλλι» βάζουν μπροστά τις μηχανές, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και έτοιμη χωρίς προβλήματα για την τελική ευθεία της Basket League.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι σκέψεις που υπήρχαν ήταν να προχωρήσει η περίπτωση της ενίσχυσης για την ομάδα, καθώς ο Νέντοβιτς «βγήκε» off για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω της περιπέτειας με τον κορωνοϊό. Πάνω σε αυτή τη συζήτηση προέκυψε και το ενδιαφέρον για τον Κέι Σι Ρίβερς, όπως σας είχαμε ενημερώσει. 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως στον Παναθηναϊκό κάθε συζήτηση για ενίσχυση έχει ατονήσει τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι «πράσινοι» βλέπουν τον Τι Τζέι Μπρέι να επιστρέφει έτοιμος από τον τραυματισμό του και θέλουν να του δείξουν εμπιστοσύνη. Ο Αμερικανός γκαρντ, μετά το κάταγμα που υπέστη στο χέρι, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά και τις επόμενες ημέρες θα μπει στις προπονήσεις, για να είναι στη διάθεση του Όντετ Κάτας για την ημιτελική φάση των play off της Basket League.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θα τον περιμένει, και αποφασίστηκε να μην γίνει περαιτέρω κίνηση για ενίσχυση με άλλον παίκτη και η ομάδα θα πορευτεί με τους εξής έξι ξένους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της. Σέλβιν Μακ, Τι Τζέι Μπρέι, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Μάριο Χεζόνια, Άαρον Ουάιτ και Μπεν Μπέντιλ, είναι ήδη δηλωμένοι για το ελληνικό πρωτάθλημα και με αυτούς η ομάδα θα παλέψει για να πάρει και τον δεύτερο στόχο που έχει θέσει τη φετινή σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.