Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Εμμανουηλίδης

Στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, καθώς η Φορτούνα Σιτάρντ δεν καταβάλει το ποσό που έχει συμφωνηθεί στο «τριφύλλι».

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αποχώρησε με τη μορφή δανεισμού για την Ολλανδία και τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Παναθηναϊκός στη συμφωνία που έκανε με το σύλλογο της Ολλανδίας, έβαλε ρήτρα ύψους 500.000 ευρώ, ωστόσο η Φορτούνα δύσκολα θα την ενεργοποιήσει ως τις 15 Ιουνίου, με τους «πράσινους» να αρνούνται την καταβολή του συγκεκριμένου χρηματικού ποσό σε βάθος χρόνου (2 ή 3 ετών), όπως ζήτησαν οι Ολλανδοί.

Έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μέχρι τώρα πρόλαβε να καταγράψει 6 συμμετοχές και ένα γκολ, επιστρέφει στην ομάδα και θα επαναξιολογηθεί από το νέο προπονητή.

Ανατροπή στα δεδομένα θα υπάρξει μόνο αν οι άνθρωποι της Φορτούνα τηρήσουν τη συμφωνία και καταβάλουν τα χρήματα, κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει δύσκολο, καθώς τα οικονομικά του συλλόγου, μετά από την απεμπλοκή του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, Ατζούν Ιλίτζαλι, είναι σε άσχημη κατάσταση.

Exit mobile version