ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σαχάς στο Panathinaikos24.gr: «Ήθελα να επιβραβεύσω την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και ήρθα σε επαφή με τον Πανταλέοντα»

Το Panathinaikos24.gr, ήρθε σε επαφή με τον Νίκο Σαχά, ο οποίος θέλησε να κάνει ένα δώρο στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ και συνομίλησε μαζί του σε μια άκρως Παναθηναϊκή συζήτηση. Η αγάπη του για το τριφύλλι και ο λόγος που έκανε αυτή την κίνηση.

Σαχάς στο Panathinaikos24.gr: «Ήθελα να επιβραβεύσω την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και ήρθα σε επαφή με τον Πανταλέοντα» | panathinaikos24.gr

Το Panathinaikos24.gr, ήρθε σε επαφή με τον Νίκο Σαχά, ο οποίος θέλησε να κάνει ένα δώρο στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ και συνομίλησε μαζί του σε μια άκρως Παναθηναϊκή συζήτηση. Η αγάπη του για το τριφύλλι και ο λόγος που έκανε αυτή την κίνηση.

Φιλική νίκη στο Μοσχάτο
Φιλική νίκη στο Μοσχάτο 452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήθελα να κάνω ένα δώρο στην ομάδα και αμέσως μετά την κατάκτηση, ήρθα σε επαφή με τον Σωτήρη όπου και του μετέφερα αυτή την επιθυμία μου. Το έχω κάνει και πρόσφατα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που πήρε η ομάδα στους βόλεϊ ανδρών, αλλά και τη δεκαετία του ’80, στην ομάδα μπάσκετ, τότε που είχε προπονητή τον Μιχάλη Κυρίτση και είχε πάρει τίτλο κόντρα στον Άρη».

Για τις διοικήσεις τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί: «Οι φιλικές μου σχέσεις με τις διοικήσεις τόσο στο μπάσκετ, όσο και στον Ερασιτέχνη είναι διαχρονικές. Είχα πολύ καλές επαφές με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Επίσης να σου αναφέρω πως ήξερα και τον Γιάννη Μαλακατέ τον πατέρα του σημερινού προέδρου του Ερασιτέχνη. Μεγάλωσα μέσα στον Παναθηναϊκό και αυτό συνεχίστηκε ακόμα και αργότερα που έκανα τη δική μου οικογένειά.

Έζησα για πολλά χρόνια στους Αμπελοκήπους κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου και έζησα από πολύ κοντά την πορεία που είχε η ομάδα στο Ουέμπλεϊ το 1971. Τα παιδιά μου έχουν ασχοληθεί ερασιτεχνικά με διάφορα αθλήματα στον Παναθηναϊκό και είναι πιο κοντά στο σύλλογο από εμένα».

Για το αν μελλοντικά θα ήθελε να εμπλακεί πιο ενεργά στον Ερασιτέχνη: «Παλιότερα βοηθούσε πολύ διάφορα τμήματα, δεν θέλω να φαίνομαι αλλά είμαι παρόντας όπου μου ζητηθεί να συνδράμω. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων όπως σας είπα δεν είμαι και τόσο κοντά στην ομάδα, αλλά παραμένω έστω και από μακριά ενεργός.

Όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, βρίσκομαι πάντα στο γήπεδο κοντά σε όλα τα τμήματα, όχι μόνο στους αγώνες που δίνει στην Αθήνα. Παλαιότερα ταξίδευα πολύ και στο εξωτερικό για να είμαι κοντά στην ομάδα. Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο και λόγω της κατάσταση δεν τα κατάφερα, αλλά σίγουρα θα είμαι δίπλα από τη νέα σεζόν».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close