ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ BLOG

Ο Αλεξανδρόπουλος στο επόμενο level με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την επέκταση συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Αλεξανδρόπουλος στο επόμενο level με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την επέκταση συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

*Η είδηση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου είναι από τις πιο ευχάριστες. Από τις 14 Απριλίου σας είχαμε αναφέρει για το πρώτο ραντεβού των δυο πλευρών, αλλά και για την κοινή επιθυμία για… υπογραφές. Εν τέλει, τα «θέλω» της ομάδας, αλλά και του παίκτη έγιναν πράξη. Ο νεαρός συμφώνησε σε όλα για νέο τριετές συμβόλαιο και συνεχίζει στην ομάδα.

*Αρχικά, δυο λόγια για τις κινήσεις από πλευράς ΠΑΕ. Οι «πράσινοι» έκαναν το απολύτως ορθό. Επιτέλους, λειτούργησαν γρήγορα και από νωρίς φρόντισαν να δέσουν έναν από τους πιο εξελίξιμους χαφ της Ελλάδας και να επεκτείνουν το συμβόλαιο, το οποίο έληγε το 2022. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη ήταν σε καλό κλίμα και παρά τις μικρές διαφωνίες για τη ρήτρα (δεν υπάρχει), το deal έκλεισε.

*Για τον ποδοσφαιριστή τα έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη. Ο Αλεξανδρόπουλος αποτελεί, αυτή τη στιγμή, το καλύτερο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του τριφυλλιού. Ένα εξάρι που έχει άπειρα περιθώρια εξέλιξης και που μέσω της δουλειάς και των εμπειριών μπορεί να γίνει και οκτάρι. Ταχυδυναμικός, ώριμος για την ηλικία του, με αντίληψη στο παιχνίδι του. Αναμφίβολα, του λείπουν πράγματα. Θα κάνει τα λάθη του, θέλει δουλειά στην κάθετη πάσα και περισσότερη τόλμη στη δημιουργία. Αυτά, όμως, θα φανεί στην πορεία αν θα βελτιωθούν. Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που βαδίζει στα 20,  είναι προϊόν της ακαδημίας με ό, τι αυτό συνεπάγεται, αγωνίζεται σε μια δύσκολη θέση και που φέτος άρχισε να καθιερώνεται στον Παναθηναϊκό και να… ζυμώνεται.

*Ο χρόνος θα δείξει αν ο Αλεξανδρόπουλος δικαιώσει τις προσδοκίες. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι μιλάμε για τον χαφ του μέλλοντος. Ο Παναθηναϊκός επενδύει στην περίπτωσή του και πολύ καλά κάνει. Πλέον, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τον νεαρό, ο οποίος περνάει στο επόμενο level, αυτό της προόδου σε υψηλό επίπεδο και της συνεχιζόμενης εξέλιξης με σκοπό να φτάσει εκεί που φαίνεται ότι μπορεί. Είναι στο χέρι του. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Και όλα θα γίνουν όπως ονειρεύεται ο ίδιος, αλλά και όπως χρειάζεται η ομάδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ