Μπάσκετ

«Θέλει τον Πέρι ο Παναθηναϊκός, ελεύθερος την επόμενη εβδομάδα»

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Κέντρικ Πέρι, βάζει τον Παναθηναϊκό, ο Σλοβένος δημοσιογράφος, Μίχα Πένκο.

Ο 28χρονος κόμπο γκαρντ της Τσεντεβίτα Ολίμπια «ακούγεται» το τελευταίο διάστημα ολοένα και πιο πολύ στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» επιχείρησαν να τον πάρουν μέσα στη σεζόν, αλλά η νυν ομάδα του δεν τους το επέτρεψε.

Πρόκειται για έναν παίκτη που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο φετινό Eurocup, μετρώντας 16,1 πόντους (58,3% δίποντα, 35,7% τρίποντα και 73,8% βολές, 4ος σκόρερ της διοργάνωσης), 3,1 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ (2ος πασέρ της λίγκας) και 1,4 κλεψίματα ανά παιχνίδι σε 16 συμμετοχές. Στο Top 16 η εμφάνιση – highlight του ήταν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια (22 πόντοι), ενώ απέναντι στην άλλοτε ομάδα της Euroleague, την Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο, «έγραψε» double – double με 16 πόντους και 10 ασίστ. Βέβαια, δεν ήταν όλα… ρόδινα στο αγωνιστικό σκέλος.

Για παράδειγμα, στο ματς στην Λιουμπλιάνα απέναντι στους Ιταλούς είχε μεν 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά το στατιστικό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση είχε αρνητική χροιά (0/10 τρίποντα).

Περισσότερα εδώ

Exit mobile version