Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Κινήθηκε με μυστικότητα ο Παναθηναϊκός για Κώτσιρα»

Στις λεπτομέρειες της απόκτησης του Γιάννη Κώτσιρα από τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή αποκτώντας τον Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην κίνηση αυτή αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Πρώτη μεταγραφή, σήμερα θα κλείσει ο Κώτσιρας. Είχε ακουστεί και στο παρελθόν, είχε ασχοληθεί ξανά ο Παναθηναϊκός. Έγιναν συζητήσεις, κινήθηκε με μυστικότητα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι αποκτήθηκε το δεξί μπακ που ήθελε η ομάδα. Σήμερα θα τελειώσει η μεταγραφή, ο Αστέρας θα πάρει περίπου 250.000, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα.

Ο Γιοβάνοβιτς δείχνει να προτιμά τον Σάντσες αντί του Μολό. Αν έρθει μία καλή πρόταση πάντως για τον Σάντσες, δεν θα πει όχι ο Παναθηναϊκός.

Θέλει και στόπερ, ίσως και δύο. Υπάρχει θέμα αριθμητικό. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι η επόμενη μεταγραφή θα είναι στόπερ. Θα πάρει και αριστερό μπακ, χαφ, εξτρέμ, επιθετικό, θα δείξει για τερματοφύλακα».

Exit mobile version