ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα οι ανακοινώσεις για Κώτσιρα

Ο Γιάννης Κώτσιρας περνάει τον τελευταίο κύκλο των εξετάσεων και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από το τριφύλλι.

Σήμερα οι ανακοινώσεις για Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά την πρώτη του μεταγραφή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 28χρονος Ελληνας δεξιός μπακ προβλέπεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα αφού προηγουμένως ολοκληρώσει,, τον τελευταίο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων.

Αμέσως μετά ο Κώτσιρας, που πέρασε την Πέμπτη τα πρώτα ιατρικά τεστ, πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το τριφύλλι με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά του 28χρονου πλάγιου αμυντικού αφορά στο ποσό των 250.000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...