ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Άτυπη «πρώτη» με test Covid για την ομάδα στο Κορωπί

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, συγκεντρώθηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες να πραγματοποιούν test covid. Το απόγευμα η πρώτη γνωριμία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Άτυπη «πρώτη» με test Covid για την ομάδα στο Κορωπί

Επιστροφή στη δουλειά για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» και υποβλήθηκαν σε τεστ Covid.

Παρόντες σ’ αυτή την άτυπη «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας, ήταν και οι δανεικοί (Εμμανουηλίδης, Περέα, Σέχου, Κολοβός και Θεοχάρης), ενώ την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είχε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», Γιάννης Κώτσιρας.

Το απόγευμα στις 19:00, θα υπάρξει ομιλία του νέου προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπου και θα αναλύσει το πλάνο στο οποίο θα σχεδιαστεί η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι τις δύο πρώτες ημέρες της προετοιμασίας τους,  θα κάνουν προπονήσεις με μπάλα, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα υποβληθούν και στα καθιερωμένα εργομετρικά αλλά και σε αιματολογικές εξετάσεις. Παράλληλα μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία στις 18 Ιουλίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν, θα δοθεί ένα φιλικό με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.