ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επίσημη η αποδέσμευση του Κολοβού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κολοβό που θα συνεχίσει στη Σέριφ.

Παναθηναϊκός: Επίσημη η αποδέσμευση του Κολοβού

Επίσημο χαρακτήρα, πήρε η αποδέσμευση του Δημήτρη Κολοβού από τον Παναθηναϊκό.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η συνεργασία με τον Δημήτρη Κολοβό ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια στο διάστημα της οποίας, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, πρόλαβε να καταγράψει 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στο γνώριμο περιβάλλον της Σέριφ Τίρασπολ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από το «τριφύλλι».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κολοβό. Ο Έλληνας μέσος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιούλιο του 2019 και στο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα κατέγραψε 23 συμμετοχές και 2 γκολ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...