Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β’: Πρώτη νίκη με σκόρερ Βαγιαννίδη

Την πρώτη του φιλική επικράτηση πήρε ο Παναθηναϊκός Β’ κόντρα στην ομάδα της Νέας Αρτάκης με σκορ 2-1, με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να σημειώνει το πρώτο τέρμα μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και επικράτησε 2-1 της Νέας Αρτάκης εκτός έδρας.

Στο 25′ οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ έπειτα από ωραία πάσα του Φρόκου και εξαιρετικό πλασέ του Βαγιαννίδη, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Νέα Αρτάκης αντέδρασε άμεσα και στο 30′ έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με τον Παπαδάκη. Ο Παναθηναϊκός Β’ απάντησε με σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 1-1.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» στο 54′ σημείωσαν το 2-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε με κλέψιμο και θαυμάσιο πλασέ του Πάνκα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Νέα Αρτάκη: Ντουμάκης, Χατζηστάμου, Τσατσαρώνης, Ψαραμπάς, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζιγκερίδης, Ζαχαρόπουλος, Σταματάκης.

Παναθηναϊκός Β’: Σουρδής, Βαγιαννίδης, Κούτσιας, Ρόμπι, Νταμπίζας, Φρόκου, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Μπιλάλ, Σέχου.

Έπαιξαν και οι: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Ζαφείρης, Μαρτίνης, Αντωνίου, Θεοχάρης, Σταματάκης, Πάνκα, Καρβούνης, Μαραθωνίτης, Τσιριγώτης, Ματσαδές.

Exit mobile version