ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δύσκολες ώρες: Πολύ άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν!

Οι φήμες στη γειτονική χώρα πληθαίνουν και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας συζητήθηκε και το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Δύσκολες ώρες: Πολύ άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν!

Οι φήμες στη γειτονική χώρα πληθαίνουν με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, τον περασμένο Αύγουστο, συζητήθηκε και το ποιος θα αναπληρώνει τον Τούρκο πρόεδρο αν αυτό απαιτηθεί.

φουντώσει» και τα σενάρια περί αντικατάστασης του αν απαιτηθεί, θέμα που συζητήθηκε και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της χώρας τον περασμένο Αύγουστο. Για το θέμα μιλάει στο OPEN τούρκος αναλυτής Τζεφχερί Γκιουβέν.">

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.