Ερασιτέχνης

Γκροθούες: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά με τον Παναθηναϊκό» (Pic)

Η διεθνής ακραία και αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας κατά την άφιξή της στην Ελλάδα προχώρησε και στις πρώτες της δηλώσεις σαν μέλος του Παναθηναϊκού.

Στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (12/09), η Μάρετ Γκροθούες.

Η διεθνής ακραία και αρχηγός της ομάδας της Ολλανδίας, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τις επόμενες ημέρες θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις του «τριφυλλιού».

Κατά την άφιξή της στην Ελλάδα προχώρησε και στις πρώτες της δηλώσεις σαν μέλος του Παναθηναϊκού και τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει με το «τριφύλλι» ενώ την εξέπληξε η υποδοχή που της ετοίμασαν από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μόλις έφτασα στην Αθήνα. Ήταν τόσο ωραίο που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με περίμεναν στο αεροδρόμιο με λουλούδια. Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ και που θα ενταχθώ αύριο στην ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις συμπαίκτριες μου και το staff και να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί τους».

Exit mobile version