Ποδόσφαιρο

Με στόχο να… αλώσει το Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός

Η «μητέρα των μαχών» ή αλλιώς το ντέρμπι ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Ο Παναθηναϊκός πάει στο Φάληρο (20:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) για τη μεγάλη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά με μέγα πάθος και ψυχή πάει ο Παναθηναϊκός απόψε στο Φάληρο για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε Διούδη, Ιωαννίδη και Κώτσιρα που έχουν τεθεί εκτός αναμέτρησης λόγω ίωσης, ενώ στα πιτς είναι και ο Φραν Βέλεθ λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη και ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστικά προβλήματα καθώς εκτός αναμέτρησης ο Πέδρο Μάρτινς άφησε τους Χένρι Ονιεκούρου και Γιαν Εμβιλά.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ενώ για τους ερυθρόλευκους ο Πέδρο Μάρτινς επέλεξε τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, με βοηθούς τους Τόμαζ Κλάτσνικ και Αντρζ Κόβασιτς ενώ 4ος θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπάλας από τον σύνδεσμο Ηπείρου. VAR θα είναι ο Πορτογάλος Φερέιρα και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας).

Exit mobile version