Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ζητείται αντίδραση κόντρα στη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00, Novasprorts Prime, Panathinaikos24.gr) τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που ανοίγει τις πύλες του για επίσημη υποχρέωση της ομάδας μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Ζητούμενο η νίκη και η αντίδραση για τα άσχημα αποτελέσματα σε Μονακό και Θεσσαλονίκη για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και οι εκτός ήττες από Μονακό (Ευρωλίγκα) και Άρη (Θεσσαλονίκη), έχουν φέρει πρόωρα αγωνιστικούς τριγμούς στην ομάδα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν οι «πράσινοι» του Δημήτρη Πρίφτη, που καλούνται να κάνουν restart και να μπροστά στον κόσμο τους που θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η Φενέρ έρχεται στο ΟΑΚΑ με νικηφόρα αποτελέσματα σε Τουρκία και Ευρωλίγκα, ωστόσο ακόμα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και δεν έχει πείσει για τις εμφανίσεις της.

Αυτή θα είναι η 31η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να έχει την προϊστορία με το μέρος του καθώς μετρά 16 νίκες, έναντι 14 της Φενέρ.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime. Παράλληλα διαιτητές της αναμέτρησης όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα θα είναι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2η αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου

20:00 Ζαλγκίρις – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

21:00 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας

21:30 Μπάγερν – Μπαρτσελόνα

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 

19:00 Ούνικς – Μονακό

20:30 Αναντολού Εφές – ΤΣΣΚΑ

21:00 Άλμπα – Βιλερμπάν

21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ

21:30 Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο

Exit mobile version