ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή τη νίκη»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν εκπληκτικός στο κλειστό του ΟΑΚΑ, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει πολύτιμη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως η ομάδα δεν τα παράτησε και πρέπει να «χτίσει» πάνω σ' αυτό το αποτέλεσμα.

Νέντοβιτς: «Να χτίσουμε πάνω σ' αυτή τη νίκη»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν εκπληκτικός στο κλειστό του ΟΑΚΑ, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει πολύτιμη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως η ομάδα δεν τα παράτησε και πρέπει να «χτίσει» πάνω σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ΜVP της αναμέτρησης:

«Δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος ακόμα και όταν ήμασταν πέντε πόντους πίσω λίγο πριν το τέλος, είπαμε συνεχίζουμε, το πιστεύουμε και τελικά το καταφέραμε. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη για τη συνέχεια» ήταν το σύντομο σχόλιο του Σέρβου γκαρντ του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.