ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίμτσακ: «Είχαμε διάθεση όχι αυτοσυγκέντρωση – Ξεχνάμε ότι έγινε και προχωράμε για Ρεάλ»

Στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει το διπλό μέσα στην έδρα της Μπασκόνια που έμεινε στη μέση, στάθηκε ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ.

Σίμτσακ: «Είχαμε διάθεση όχι αυτοσυγκέντρωση - Ξεχνάμε ότι έγινε και προχωράμε για Ρεάλ»

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της Μπασκόνια, ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 81-79. Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, αναφέρθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι «πράσινοι» στα σημεία που έλειπε η αυτοσυγκέντρωση, ενώ τόνισε πως πλέον όλοι κοιτούν το επόμενο ματς, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη

«Διάθεση για ριμπάουντ υπήρχε, αλλά όχι και αυτοσυγκέντρωση. Ο Γκεντράιτις πάει στο επιθετικό ριμπάουντ και το είχαμε πει στον πάγκο να τον προσέξουμε. Στην τελευταία επίθεση της Μπασκόνια, κάναμε διπλό λάθος. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο και τον τόνο που είχαμε. ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σόφτ. Οι τρείς τελευταίες άμυνες και τα ριμπάουντ μας πλήγωσαν. Το ξεχνάμε το παιχνίδι και προχωράμε για την Ρεάλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...