Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Ολυμπιακό με γκολ του Ναλιτζή

Ο Παναθηναϊκός Κ17 επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο Γ. Καλαφάτης

Ο Παναθηναϊκός Κ17 επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο Γ. Καλαφάτης.

Οι πράσινοι, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, έβγαλαν αντίδραση και επικράτησαν του αιωνίου αντιπάλου σε ματς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 7′ ο Νότας, έπειτα από ωραία ενέργεια απ’ τα δεξιά, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Ναλιτζή, ο οποίος με σουτ από κοντά εκτέλεσε γράφοντας το 1-0 και σκόραρε για μια ακόμη φορά με την πράσινη φανέλα.

Στο 10′ ο Πιτσώτης σούταρε μέσα απ’ την περιοχή  αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 42′ ήταν η ώρα του Ολυμπιακού για να απειλήσει, όμως το σουτ του Μοίρα δεν βρήκε στόχο.

Στο 57′ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ όταν η σέντρα-σουτ του Ρομάνο, κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Κωστούλα, κατέληξε στο δοκάρι των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Δάμης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Νικολετόπουλος, Λάζαρης (78′ Γεωργουλάκης), Νότας (90′ Ορμενάι), Τόμπρας (50′ Ρομάνο), Ναλιτζής.

Ολυμπιακός: Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (76′ Μαυρόπουλος), Φαναράς (59′ Κακάκιος), Πρεκατές (59′ Αλαφάκης), Μοίρας (76′ Μουζακίτης), Παπακανέλλος, Γατόπουλος (44′ Δρόσος).

Exit mobile version