ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο Χρήστος Παπούλιας

Η νέα ανακοίνωση του ΑΟ.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο Χρήστος Παπούλιας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Παπούλια για το τμήμα στίβου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο 23χρονος δρομέας του «τριφυλλιού» που τρέχει στα 800μ., στα 1500μ., στα 3000μ και στα 5000μ θα βρίσκεται στην ομάδα για έκτη χρονιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ποιοτική ανανέωση που θα βοηθήσειο το τμήμα στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χρήστος Παπούλιας ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω στον Παναθηναϊκό για ακόμα μια χρονιά. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.