Ποδόσφαιρο

Με μόνο στόχο την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (19:00, Cosmote Sport 2, LIVE: Panathinaikos24.gr) εκτός έδρας για την 5η φάση του Κυπέλλου και μοναδικό στόχο έχει την πρόκριση.

Το πρώτο διπλό ψάχνει ο Παναθηναϊκός μετά από 8 μήνες στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι πράσινοι δίνουν τη σημερινή αναμέτρηση και μοναδικό στόχο έχουν τη νίκη, η οποία θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεση του τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά και τις γνωστές απουσίες των Μπαρτ Σένκεφελντ και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Παράλληλα, αναφορικά με την ενδεκάδα ο Σέρβος δεν φαίνεται ότι θα κάνει πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα, το πιθανότερο είναι να μην εκτός ο Πούγγουρας και την θέση του να πάρει ο Φραν Βέλεθ ενώ θέση διεκδικεί και ο Γιάννης Κώτσιρας από τον Φακούντο Σάντσες.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 7 και μεταδίδεται από το Cosmote Sports 2 και φυσικά LIVE από το Panathinaikos24.gr, το οποίο θα είναι στο Περιστέρι για να σας μεταφέρει τα πάντα.

Exit mobile version