Μπάσκετ

Δύσκολη μάχη κόντρα στην Εφές

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στον ΟΑΚΑ την Εφές (21:00, Novasports Prime, LIVE: Panathinaikos24.gr) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη δεύτερη... διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Την πρώτη του αναμέτρηση από τις δύο που θα δώσει αυτή την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ δίνει ο Παναθηναϊκός σήμερα. Οι πράσινοι υποδέχονται «πληγωμένοι» της Εφές.

Μία ματιά στην βαθμολογία είναι αρκετή για να δείξει το κίνητρο και την διάθεση του Παναθηναϊκού και την Εφές ενόψει του αποψινού αγώνα (21:00, Novasports Prime) στο ΟΑΚΑ. Τόσο το «τριφύλλι» όσο και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκονται στο 1-4 μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Regular Season και είναι προφανώς ότι και οι δύο ψάχνουν άμεσα αντίδραση και νίκες.

Βέβαια, τα προβλήματα αποτελούν εμπόδιο: Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ η Εφές ενδέχεται να παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Βασίλιε Μίσιτς, Μπράιαντ Ντάνστον, Τζέιμς Άντερσον, Κρούνοσλαβ Σιμόν και Ντόγκους Μπαλμπάι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς, Μπένχαμιν Χιμένεθ και Λούκα Καρντούμ, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

19:00 Ούνικς – Μπασκόνια 20:00 Ζενίτ – Ρεάλ 21:00 Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ 21:00 Παναθηναϊκός – Εφές

Η βαθμολογία:

Exit mobile version