Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Περιμένουμε την Κυριακή τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη»

Στο άγχος που έδιωξε η πρόκριση επί του Ατρόμητου για το κύπελλο Ελλάδας, αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που σχολίασε και τα επόμενα εντός έδρας ματς των «πρασίνων» με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, αλλά και την παρουσία των φιλάθλων στο πλευρό τους.

Για την εκτός έδρας νίκη που έφερε και την πρόκριση μίλησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα για θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας, ενώ σχολίασε και την αθώωση του Παναθηναϊκού γεγονός που φέρνει και πάλι τον κόσμο κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης:

Επειδή φέτος η ομάδα δεν έχει νικήσει εκτός έδρας, νιώθατε μεγαλύτερη πίεση, γνωρίζοντας ότι ήταν ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, που το λάθος δεν μπορεί να διορθωθεί;

«Σίγουρα υπήρχε πίεση. Η πίεση ότι έπρεπε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και όχι επειδή ήταν ένα ματς εκτός έδρας. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Όπως είχα αναφέρει και στην Τρίπολη, σκεφτόμουν μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε, έστω και με 1-0, περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας».

Τώρα που νικήσατε εκτός έδρας και ταυτόχρονα, πήρατε την πρόκριση, φεύγει ένα βάρος από πάνω σας;

«Εννοείται πως η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πάρα πολύ σημαντική. Τώρα, θα περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο. Όμως, μπροστά μας έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε το 2×2».

Πως αντιδράσατε όταν μάθατε την ώρα του ματς ότι ακυρώθηκε η ποινή των δύο αγωνιστικών;

«Ήταν τέλειο. Εγώ μπήκα στα αποδυτήρια και έλεγα πόσο ωραία είναι που θα παίξουμε με τον κόσμο μας στις εξέδρες. Δεν το ξέραμε την ώρα που παίζαμε, με ειδοποίησαν από τον πάγκο και το μετέφερα στους συμπαίκτες μου και χαρήκαμε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι με τον κόσμο μας είμαστε πιο δυνατοί. Τον περιμένουμε την Κυριακή να γεμίσει το γήπεδο, να φτιάξει μία καυτή έδρα όπως κάνει πάντα και μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Τι έφταιγε και έπρεπε να περάσουν τόσοι μήνες για να νικήσει ξανά εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός;

«Δεν ξέρω τι έφταιγε. Ίσως δεν ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Σίγουρα, έχουμε δείξει προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Αυτό συμβαίνει τώρα, μπορεί στα επόμενα τρία εκτός έδρας να τα νικήσουμε όλα. Μετά θα ρωτάτε, τι άλλαξε; Δεν είναι τι αλλάζει, είναι ότι πρέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και στα εκτός και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Θα βοηθήσει αυτή η νίκη για τη συνέχεια;

«Σίγουρα αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Γιατί αφορούσε το Κύπελλο, αλλά ήταν και εκτός έδρας. Είναι σημαντικό που νικήσαμε εκτός έδρας και στο επόμενο μακριά από το γήπεδο μας, θα φανούμε πιο δυνατοί για να πάμε να το νικήσουμε».

Exit mobile version