Μπάσκετ

Βραδιά ντροπής στο Βελιγράδι – Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος! Ο Παναθηναϊκός ήταν απαράδεκτος και λίγος στο Βελιγράδι, έπαιξε... κάτι από μπάσκετ και γνώρισε ταπεινωτική ήττα 81-48 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος! Ο Παναθηναϊκός ήταν απαράδεκτος και λίγος στο Βελιγράδι, έπαιξε… κάτι από μπάσκετ και γνώρισε ταπεινωτική ήττα 81-48 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Το ματς

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2-6, χάρη σε δυο καλάθια του Παπαγιάννη και ένα του Σαντ Ρος. Από εκεί και πέρα, όμως, οι πράσινοι μπλοκαρίστηκαν από νωρίς. Είδαν τον Γουόλτερς να κάνει εντυπωσιακά πράγματα και ο Ερυθρός Αστέρας με ένα σερί έκανε το σκορ 16-6 υπέρ του! Το τριφύλλι είχε πολύ κακά ποσοστά στην επίθεση και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύονταν με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίγει. Το δεκάλεπτο τελείωσε με το σκορ να είναι 21-8.

Η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος και στις δυο πλευρές του παρκέ με αστοχία, χαλαρές άμυνες και παιδικά λάθη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ερυθρός Αστέρας να κάνει ό, τι θέλει στην αναμέτρηση και η διαφορά να εκτοξεύεται. Με τον Σαντ Ρος να βγάζει ενέργεια με συνεχόμενα καλάθια και κλεψίματα το ημίχρονο έληξε με σκορ 39-26. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε 1/10 τρίποντα και 13 λάθη.

Tο τρίτο δεκάλεπτο ήταν κι αυτό εφιαλτικό. Το σκορ στα 4’ πριν από το τέλος της περιόδου ήταν 49-32.  Ο Παναθηναϊκός έπαιζε… κάτι από μπάσκετ στο Βελιγράδι. Λάθη, αστοχία, soft άμυνες.  Κι όλα αυτά απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 57-36 και η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν αποκαρδιωτική.

Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Αυτό που βλέπαμε στο παρκέ πολύ απλά δεν ήταν… Παναθηναϊκός. Μια ομάδα σε αγωνιστική κατηφόρα που έγινε σάκος του μποξ στο Βελιγράδι. Η διαφορά όλο και μεγάλωνε σε μια βραδιά – ντροπή για το «τριφύλλι». Το τελικό σκορ ήταν 81-48 σε μια συντριβή για τους πράσινους που παρουσιάζονται ως φτωχός συγγενής στη φετινή Ευρωλίγκα.

Exit mobile version