Ποδόσφαιρο

Δεν είναι μόνο η Μίλαν: Αυτές οι αγγλικές ομάδες παρακολουθούν τον Αλεξανδρόπουλο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στη short list ξένων συλλόγων.

Δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου «εμπλέκεται» σε σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού. Η εξέλιξή του, η καθιέρωσή του και η εικόνα που βγάζει μέσα στο γήπεδο αρχικά του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Και σύντομα θα ανοίξουν και την πόρτα συλλόγων από το υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ήδη η Μίλαν έστειλε άνθρωπό της στην Ελλάδα προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Οι Ιταλοί είδαν τον Αλεξανδρόπουλο στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σε ένα ματς που ο νεαρός χαφ είχε πολύ καλή απόδοση, που ήρθε να προστεθεί στο ήδη θετικότατο report που έχουν οι άνθρωποι της Μίλαν για εκείνον. Μια είδηση που είχε γίνει γνωστή, αλλά ήρθαν χθες και οι Ιταλοί να το επιβεβαιώσουν και να προσθέσουν στοιχεία στο ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Αλεξανδρόπουλος είναι ψηλά στις προτιμήσεις του αρχισκάουτερ της Μίλαν, Τζέφρι Μονκάντα.

Αυτό που αναφέρεται όμως από το «www.calciostyle.it» είναι πως η Μίλαν σκοπεύει να έχει από… κοντά τον Αλεξανδροπουλο και να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια κίνηση στο άμεσο μέλλον για να τον κάνει δικό της, με τη διαδικασία… παρακολούθησης του παίκτη να συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες.

Δεν είναι όμως μόνο η Μίλαν που παρακολουθεί πολύ στενά τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο τους τελευταίους μήνες. Ο μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα και δύο συλλόγων της Premier League, οι οποίες έχουν μεγάλο δίκτυο σκάουτινγκ που φτάνει φυσικά και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Μπρέντφορντ και η Νόριτς είναι αυτές που περνάνε από… κόσκινο τον Αλεξανδρόπουλο εδώ και πολύ καιρό. Η Νόριτς, μάλιστα, έχει ανοιχτή γραμμή με την Ελλάδα λόγω και των μεταγραφών του Γιαννούλη και του Τζόλη από τον ΠΑΟΚ.

Και έχει σε εκτίμηση γενικά τους Ελληνες ποδοσφαιριστές, έχοντας στείλει ουκ ολίγες φορές ανθρώπους της στα μέρη μας προκειμένου είτε να τσεκάρουν παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, είτε να ανακαλύψουν ταλέντα και να αρχίσουν τη διαδικασία παρακολούθησης.

Exit mobile version